Varmasti jokaisella on tuttava- tai perhepiirissä sellainen ihminen, joka valittaa lähes kaikesta. Tai ehkä olet itse juuri se tyyppi. Minä pyrin minimoimaan tällaiset ihmiset läheltäni, koska en kerta kaikkiaan halua, että kukaan tulee droppaa mun tunnelmaa.

Tästä otsikossa mainitsemastani Paula Vesalan kappaleesta Älä droppaa mun tunnelmaa, on tullut minun yksi tämän hetken suosikkibiisi ihan vaan sanojen vuoksi. Ja onhan se pirteä kappale muutenkin. Jos et vielä ole sitä kuullut, käy ihmeessä kuuntelemassa kappale vaikka täältä.

Palataan vielä hetkeksi niihin vali-vali tyyppeihin. Olen joskus ihmetellyt onko heillä asiat niin hyvin, että pitää valittaa kaikesta turhanpäiväisestä vai onko heidän elämänsä todella niin kurjaa?! Vastausta en ole koskaan löytänyt. Olen myös huomannut, että minun positiivisuus ärsyttää tällaisia ihmisiä. Jotkut pitävät positiivisuuttani teeskentelynä. Ehkä heidän on siis vaikea nähdä, että asioista voi yrittää löytää jotain hyvää. Ihan samoin, kun minä en ymmärrä heitä.

Jotta tämä menisi nyt riittävän ärsyttäväksi, niin etsitään jotain positiivista negatiivisista ihmisistä:

  • On hienoa, että olemme erilaisia. Ilman negatiivisuutta ei olisi positiivisuutta.
  • Tällaisten ihmisten kanssa saa aikaiseksi hyviä väittelyitä. 😉
  • Heitä kuunnellessa ainakin minulle tulee olo, että: Vau, onpa mulla asiat hyvin.

Pitäydyn kuitenkin kaltaisteni positiivisten heppujen seurassa enimmäkseen. Näin on vaan helpompi pitää yllä hyvää fiilistä ja minä olen onnellisempi.

”Voit sä vetää suupielet ylöspäin laa la laa laa laa laa, älä tuu droppaa mun tunnelmaa…”

Hymyillään kun tavataan! Ansku