Mollan murut postussarja on päässyt puoleen väliin. Pennut ovat nyt 1,5 kuukauden ikäisiä ja heille on löytynyt jo ihana koti, jossa heitä odotetaan innolla. Mahtavaa on se, että Pate ja Kake pääsevät jatkamaan koheltamista luovutusiän jälkeenkin yhdessä.

Poikien meno on erittäin riehakasta. Välillä jopa aivan päätöntä. Pate on osoittautunut parivaljakosta isompana pomoksi. Kake on niin siro, että kuvien perusteella häntä voisi luulla tytöksi.

Paten ja Kaken kuvat Tuija Huuhtanen

Molla pitää edelleen hyvää huolta pienistä villikoistaan. Nyt Miina-tätikin on jo hieman tutustunut poikiin.

Ruoka maistuu hyvin molemmille hurjan menon jälkeen. Lopuksi on ihanaa käydä maitobaarissa ja nukahtaa.

Ja hei, yksi tärkeä juttu on jäänyt mainitsematta: Paten ja Kaken kohellusta voi seurata myös Helmi’s Koratin Facebook-sivulla.

Kerroin viimeksi, että olimme menossa katsomaan meidän tulevaa koratneitiä. Ja niinhän me kävimmekin toissa perjantaina. Ennen reissua minä olin se, joka sitä odotti eniten. Perille päästyämme olivat lapset kuitenkin aivan innoissaan. Neljästä pennusta kolme on tyttöjä ja yksi poika.

Meidän tulevaa kissaan katsomassa

Alustavasti meille olisi tulossa Kattihovin ”timantti kissa”. Ainakin tässä vaiheessa kutsumme häntä Myyksi. Saa nähdä muuttuuko nimi, kun häneen pääsee tutustumaan paremmin. Voihan se olla, että hän osoittautuu pieneksi ja pippuriseksi, jolloin nimi olisi oikein osuva valinta.

Tyttärelläni eksyi yksi pentu taskuun asti. Vielä pitää kuitenkin malttaa huhtikuun loppuun ennen, kun saamme hakea meidän Myyn kotiin. Oli hienoa nähdä, kuinka meidän pieninkin lapsi osasi käsitellä varovasti pikkuisia kissoja. Pennut olivat niin kertakaikkisen hurmaavia, että emme meinanneet malttaa lähteä pois ollenkaan.

Parin viikon päästä lisää kissojen kuulumisia. Nyt toivottelen teille kaikille hyvää viikonloppua!

Ansku