Kylläpä kuukausi meni nopeasti. Mollan pennuilla on ylihuomenna ikää jo viisi viikkoa.

Pentuajan pesä on hylätty ja peti on siirtynyt lämpimän patterin viereen. Täältä onkin parempi tarkkailla ympäristöä ja henkilökuntaa.

Kake on pojista kovempi menijä ja leikkijä. Hän on ensimmäisenä paikalla ja työntää pienen kuononsa joka paikkaan.

Kaikki postauksen kuvat Tuija Huuhtanen

Pate puolestaan on hitaammin lämpiävää sorttia. Hän tarkkailee ensin Kaken koheltamista ja yhtyy leikkiin vasta pienen harkinnan jälkeen.

Patelle on alkanut kiinteä ruoka maistua. Pikkuhiljaa Pate siis opettelee jo isojen kissojen tavoille syömisenkin suhteen. Kake tyytyy vielä pelkkään maitobaariin, jolla vieraillaan ahkeraan.

Pojat ovat saaneet nyt myös viralliset nimet:

Paten nimi on Jai Tha-haan eli Suuri Soturi ja

Kaken nimi on Lek Tzak-kra-phat eli Pieni Keisari.

Niin kuin kuvista voi havaita, vauhtia alkaa olla pientien kissojen arjessa. Enää ei paljoa malteta paikoillaan poseerata. Molla koettaa pitää pojat kurissa ja hoitaa niitä hyvin. Miina-tädistä ei vielä ole apua pentujen kaitsemisessa, kun hän suhisee pienille vilperteille.

Meillä on jännittävä päivä. Näemme tänään ensimmäisen kerran pentueen, josta Maire tulee kaverin saamaan. Tämän matkan tulen jakamaan Instagramin Storyssa, joten muista pysyä perjantaina illalla kuulolla. Olen nimittäin aivan innoissani odottanut tätä päivää.

Parin viikon päästä Paten ja Kaken kuulumisten lisäksi, toivottavasti esittelyssä on myös meidän tuleva kisu. Palaillaan!

Ansku