Kaupallinen yhteistyö: Lumoamo

Äiti, vaimo, tytär, sisko, niin monta roolia, joiden takaa löytyy: NAINEN, oman elämänsä jumalatar! Kun Lumoamon Henriikka otti yhteyttä minuun tammikuussa, päätin hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain uutta. Voisiko minusta saada kauniita boudoir tyylisiä kuvia, joita olin nähnyt lehdissä ja netissä (ja jotka kehtaisin vielä itse julkaista)?

Noin kuukausi ennen sovittua kuvausaikaa minulle iski paniikki, että en ole parhaissa mitoissa, koska talven aikana liikunta on ollut vähäistä. Useammin minut on viime aikoina löytänyt neulomassa kuin kuntoilemassa. Olen vuosien myötä kuitenkin oppinut olemaan itselleni armollinen. Näin ollen en ottanut asiasta suurempaa stressiä, koska tiedän aktiivisemman kuntoilun alkavan lumien sulettua.

Mitä jos näytän kamalalta?
Olenko kuitenkin liian pullukka?

Niin kuvauspäivä lähestyi ja jännitys tiivistyi. Mielessä kävi monenlaisia ajatuksia ja jopa pelkoja. Mitä jos näytän kamalalta? Olenko kuitenkin liian pullukka? Voinko perua tämän yhteistyön ja maksaa koko lystin, jos en kehtaa julkaista yhtään kuvaa? Mitä jos nolaan läheiseni? Hitto, kun olen niin innokas kokeilemaan uusia asioita, että suostun kaikenlaiseen!

Jokainen kerta, kun juttelin tai viestittelin Henriikan kanssa ennen h-hetkeä, tuli hyvä fiilis. Kaikki pelot hälvenivät ja hänen innostuksensa tarttui. Hän myös sai minut vakuuttuneeksi, että kaikki tapahtuu minun ehdoillani. Maaliskuun 1. päivä kävimme Henriikan kanssa hakemassa boudoir kuvauksia varten alusvaatteet Sepästä Lady Royalista (koska itse omistan lähinnä vain urheiluliivejä 🙂 ) ja siirryimme Lumoamon kammariin. Henriikka tekee myös kampauksia ja meikkejä, joten olimme sopineet hänen hoitavan ne minulle (koska en osaa meikata tai edes omista meikkejä). Edellisiä lauseita miettiessä tulee kyllä ajatus, että olen todellisuudessa, niin kaukana kaikesta tällaisesta naisellisesta touhusta, kun vain olla ja voi. No, joka tapauksessa annoin Henriikalle vapaat kädet loihtia minut kuvauskuntoon.

Tiesitkö muuten, että Lumoamon palvelut ovat saatavilla Jyväskylän lisäksi myös Kuopiossa sekä Helsingissä?
Ja postauksen lopusta löytyy alennus juuri Sinulle, joten maltahan lukea sinne asti.

Ennen meikkiä
Valmiina kuvaukseen

Rennon tunnelman siivittämänä oli aika siirtyä meikkituolista sängylle kuvattavaksi. Jälleen kerran on todettava, että Henriikan innostus ja positiivinen fiilis sai oman oloni yllättävän rennoksi. Etenkin, kun otetaan huomioon, että minulla ei todellakaan ole tapana kameran edessä poseerata alusvaatteisillani. Okei ollaan rehellisiä, ei edes ilman sitä kameraa. Hyvän ohjauksen ansiosta aika kuitenkin lensi kuin siivillä.

Kotiin päästyäni oli sellainen tunne, että olen ylittänyt itseni. Vaikka en koskaan näkisi kuvia, niin olo oli itsevarma ja hyvä. Tuntui, että itse kuvaustilanne ja siihen heittäytyminen, oli lisännyt itsevarmuuteni pilviin. Rohkeus olla kameran edessä juuri se herkkä, haavoittuva ja samaan aikaan vahva minä, tuntui kaikista tärkeimmältä. Ymmärsin vihdoin sen, miksi boudoir kuvaus voi olla niin voimauttava kokemus.

Kun seuraavana päivänä sain kuvat nähtäville, niin yllätys oli suuri! Ei nämä voi olla minun kuviani! Olen villasukissa ja collareissa kotona hiippaileva äiti. Ei kai minusta voi oikeasti saada tuollaisia kuvia? Onnistuneita kuvia oli monta kymmentä. Nyt vasta taisikin olla se vaikein osuus edessä, valitsepa niistä sitten muutama kuva blogiin.

Se pelko, mikä oli aiemmin ollut kuvien julkaisun suhteen katosi. Jollekin nuo voivat olla liikaa, liian pornoa tai muuten epäsopivaa, mutta minä olen niihin tyytyväinen. Ne kelpaavat minulle, joten muiden mielipiteellä ei ole tässä kohtaa merkitystä. Pakko se on uskoa, että ammattilainen pystyy kaivamaan esille kenestä tahansa upean naisen boudoir kuvauksissa.

Tärkeä viesti teille arvon ladyt:
Boudoir kuvaus oikeasti on kokemus, mikä jokaisen naisen tulisi kokea edes kerran elämässä.
Ja nyt kyse ei todellakaan ole mistään maksetusta kommentista, vaan ihan aidosti sydämestäni olen niin vaikuttunut tästä kokemuksesta, että haluaisin kaikkien kokevan tämän voimauttavan tunteen.

Jos joku mies jaksoi lukea tänne asti, niin vinkkinä teille:
Antakaa rakkaallenne lahjaksi boudoir kuvaus! Hän ei sitä ehkä kehtaa pyytää, mutta kuvaus tekee niin hyvää minäkuvalle, että on todellakin sen arvoinen.

Koodilla ”Ansku”, saat maalis- ja huhtikuun ajan boudoir kuvauksen hintaan 265 € (norm. 290 €). Ota Henriikkaan yhteyttä täältä löytyvän lomakkeen avulla tai laita viestiä osoitteeseen henriikka@lumoamo.fi ja muista mainita ”Ansku”.

Pus, Ansku